hiltsje.reismee.nl

Happy newyear!

Allereerst iedereen een gelukkig nieuwjaar!! Weer even een verhaaltje uit het warme ghana;) Heel wat anders dan sneeuw en kou, zoals bij jullie:PLekker aan t schaatsen allemaal?

Waar ben ik gebleven? Met oud en nieuw heb ik niet zoveel gedaan. Het plan was om uit te gaan met de zweedse vrijwilligers ook uit de babies home, maar die waren bijna allemaal ziek dus zijn we niet gegaan. Toen dacht ik dat ik wel mee naar de kerk zou kunnen gaan, want ze gaan hier met oud en nieuw naar de kerk. Maar ze gingen van half 9 's avonds tot 5 uur 's ochtends! Dat is me iets te lang;) Dus ben maar niet mee gegaan. Dus ik was alleen thuis...

Vorige week verder de hele week gewoon gewerkt. Verder nog niet echt spannende dingen gedaan. Vooral aan t werk geweest. Zaterdag gaan we even naar Kumasi, en verder nog niet echt plannen. De andere vrijwilligers die in mijn gastgezin zaten, zijn gisteren vertrokken. Maar vanochtend hoorde ik dat er vrijdag alweer een nieuwe komt en de week erna nog een!

Dat was het wel weer zo'n beetje voor vandaag... Bedankt voor jullie reacties! Die zijn erg leuk om te lezen:) Tot de volgende blog;)

Heee hil!
Leuk om te lezen wat je beleefd daar. Lijkt me wel gek om zon en warmte te hebben met kerst en oud&nieuw. Hoop dat je nog veel leuke dingen gaat doen en dat de nieuwe vrijwilligers leuk zijn. :D
Hoe is het contact tussen jou en de kinderen eigenlijk? Vinden ze je leuk? :D
X. liefs,

oeps. beleeft :) hihi.

Mem

Hey Hiltsje.
Fijn om weer eens een verhaal over alles wat je beleefd, je hebt het dus erg druk!! Vertel es wat over de kinderen, wat je allemaal moet doen enzo. Tot horens groeten Mem en Heit

jolanda hollander

hoi hiltsje
alles goed daar? hou je het een beetje uit?
je moeke zei dat ik ff op je site moest kijken dus dat heb ik gedaan en lid geworden van je nieuwsbrief.
spannend allemaal hoor.
hoop dat je een goede tijd daar hebt verder.
groetjes jolanda(vriendin van je moeke)